Serviceavtal

Våra kunder har olika behov. Därför erbjuder Gigantic Truck & Maskin olika sorters serviceavtal som ser till att dina behov blir uppfyllda. Vi ser till att din truck är så effektiv som möjligt.

Service

underhåll, reservdelar och reparationer

Underhåll och reparationer

När det gäller reparation och underhåll är det korta stilleståndstider som räknas. En smidig truckverksamhet utan onödiga stillestånd kräver ett stort engagemang och vi lovar dig att vi kan ha en servicebil hos dig på nolltid, utrustad med förbrukningsartiklar och reservdelar. 

Vår kompetens

Våra servicetekniker är erfarna och tekniskt kunniga. Genom återkommande utbildningar håller de sig uppdaterade med den senaste produkt- och teknikutvecklingen. Vi kan mycket snabbt identifiera och eliminera fel med vårt datoriserande diagnossystem.

Förebyggande service

För att du skall få ut det bästa utav din truck och att den skall fungera som allra bäst behöver trucken kontinuerligt underhåll. Med vårt förebyggande serviceprogram ser vi till att din truck är så effektiv och tillgänglig som möjligt, hela tiden, utan tråkiga och oplanerade stopp.

Totalunderhåll

Vi tar ansvar för hela underhållet av din truck till en fast kostnad. Detta avtal innebär att era truckar har god funktion och hög tillgänglighet hela tiden, utan onödiga produktionsstop. Utformningen av ett totalunderhåll utformas just efter era behov.

Säkerhetskontroll

För att uppfylla myndighetskrav måste gaffeltest utföras och lyftkedjor kontrolleras varje år. Vår säkerhetskontroll innebär att din truck kontrolleras avseende personsäkerhet och funktion en gång per år.