Pallställage

Med pallställage från EAB skapar du ett rationellt och effektivt flöde, oavsett om du har ett litet, högt, smalt, manuellt eller automatiserat lager. Vi måttanpassar och ritar upp pallstället helt utifrån dina förutsättningar.
Pallställ
Pallställ
Pallställ
Föregående bild
Nästa bild

Lagerinredningar

vi optimerar ditt lager och hittar den lösning som passar din verksamhet bäst

Lösningar från småländska EAB

Med ett brett och genomtänkt sortiment av lagerinredning kan vi alltid skapa exakt rätt lösning för ditt lager. Vi hjälper dig att optimera ditt lager och att hitta den lagerinredning och lösning som passar din verksamhet bäst. Vi inreder allt från stora, högautomatiska lager med tusentals pallställ till små lager med några få hyllställ. Med ett brett sortiment av tillbehör kan du bygga ett så funktionellt och anpassat lager som möjligt.

Med säkerheten i fokus

Eftersom lagerinredning räknas som en del av lagerpersonalens arbetsplats, finns det många regler och säkerhetsförordningar som måste uppfyllas. Dessa styrs av flera olika instanser. Vi har ett brett sortiment av skydd till våra pallställ, exempelvis påkörningsskydd, stolpskydd och genomskjutningsskydd. Våra säljare guidar och vägleder er till en trygg och säker arbetsmiljö, med utökad livslängd på ställaget som bonus.

några exempel på vad vi levererar